Tvrtka Fashion expert j.d.o.o., vlasnik web stranice RINERRO (www.rinerro.com), pruža svojim kupcima mogućnost povrata proizvoda u skladu s važećim zakonima Republike Hrvatske.

  1. Kupac ima pravo na povrat proizvoda u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda, sukladno Zakonu o zaštiti potrošača.
  2. Proizvod se može vratiti samo ako je neoštećen, nekorišten i u originalnom pakiranju, s računom i popratnim dokumentima.
  3. Kupac snosi troškove povrata proizvoda.
  4. Tvrtka Fashion expert j.d.o.o. će u roku od 14 dana od primitka vraćenog proizvoda, vratiti novac kupcu u visini iznosa plaćenog za proizvod.
  5. U slučaju da je proizvod oštećen ili korišten, tvrtka Fashion expert j.d.o.o. ima pravo odbiti povrat novca i vratiti proizvod kupcu na njegov trošak.
  6. Kupac može zatražiti zamjenu za proizvod koji nije odgovarajući ili je pogrešno isporučen, sukladno Zakonu o zaštiti potrošača.
  7. U slučaju pogrešno isporučenog proizvoda, tvrtka Fashion expert j.d.o.o. snosi troškove povrata i ponovne isporuke.
  8. Tvrtka Fashion expert j.d.o.o. ne snosi odgovornost za štetu nastalu zbog korištenja proizvoda, te se ograđuje od odgovornosti u slučaju neadekvatne uporabe ili nepridržavanja uputa za korištenje proizvoda.
  9. Za sve informacije i pitanja vezana uz povrat proizvoda, kupac se može obratiti tvrtki Fashion expert j.d.o.o. putem e-mail adrese navedene na web stranici.